Select Page

Почнува реконструкцијата на Чифте амам
Напис

Автор: В.И.
Изјава: Викторија Васева Димеска

Објавен во Дневник, Скопје

11.01.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟