Select Page

Петровски не прифаќа дека МСУ е виновен за неучеството во Венеција
Напис

Автор: Л. Сабит
Изјави: Зоран Петровски

Објавен во Вечер, Скопје

08.04.1999

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟