Select Page

Педесетина скулптури во центарот на Прилеп
Напис

Автор: Љ.М.; изјави: Снежана Ристеска, Диме Јанески

Објавен во Дневник, Скопје

08.05.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)