Select Page

Патопис испишан во скулптурите на Хаџи Бошков
Напис

Автор: Марина Лазаревска; изјави: Петар Хаџи Бошков, Конча Пирковска, Маја Крстевска

Објавен во Дневник, Скопје

30.05.2010

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟