Select Page

Павловски Мино Таки
Самостојна изложба

Текст: Звонко Стојановиќ

 

Уметничка галерија, Куманово

17.09 – 08.10.1976

 

 

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟