Select Page

Отменото умирање не значи ништо

Интервју со Зоран Петровски

Разговарала: Гордана Блажевска

Објавено во Утрински весник, Скопје

29.07.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟