Select Page

Откупените уметнички дела претставени во Мала Станица
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Елизабета Канческа Милевска, Никола Груевски, Дита Старова Ќерими, Христијан Санев
Објавен во Вечер, Скопје
29.03.2016

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟