Select Page

Османи: Споменикот на Хаса е маркетинг

Реакција на Руфи Османи на иницијативата на Нова демократија за подигање споменик на Џемо Хаса во Гостивар

 

Објавена во Дневник, Скопје

12.02.2010

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)

слични содржини ☟☟☟☟