Select Page

Општина Ѓорче Петров со два споменика на својот патрон
Напис
Автор: Сања Наумовска; изјави: Сокол Митревски, Горан Симоноски

Објавен во Утрински весник, Скопје
30.09.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Јанчевски Владимир)

 

слични содржини ☟☟☟☟