Select Page

Нов приод кон творечкиот чин

Осврт кон изложбата на Ликовната колонија Куманово ’99 во Уметничката галерија Куманово

Автор: Гоце Божурски

Објавен во Утрински весник, Скопје

21.10.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟