Select Page

Балтон и пријателите
Самостојна изложба на Никола Иванов – Балтон подготвена од пријателите на уметникот

Текст: Гоце Божурски

Организација: ДЛУМ

Дом на АРМ, Скопје
31 јануари 2013

 

Каталог: PDF мк

 

(Од архивата на Пешева Нада)


слични содржини ☟☟☟☟