Select Page

На местото на споменикот Бомба ќе се гради Кривичен суд
Напис

 

Автор: Е.А. ; изјава: Стојан Таневски

 

Објавен во Вест, Скопје

05.01.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)

слични содржини ☟☟☟☟