Select Page

На комшијата козата (Или повторно – смрт за Венеција)

Колумна

Автор: Златко Теодосиевски

Објавена во Дневник, Скопје

17.04.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟