Select Page

Нашето образование го кородира духот на младите

Интервју со Владимир Георгиевски

Разговарала: Ивана Тасев

Објавено во Теа модерна, Скопје

11.02.2004

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟