Select Page

Нарцизми

Групна изложба

Текст: Соња Абаџиева

Музеј на современата уметност, Скопје

21.06 – 21.08.1999

 

 

 

Учеснички: Елизабета Аврамовска, Мирна Арсовска, Жанета Вангели, Љупка Делева, Искра Димитрова, Христина Иваноска, Маргарита Киселичка, Лилјана Климова, Марина Лешкова, Моника Мотеска, Маја Рауник, Анета Светиева, Весна Стефановска, Ана Стојковиќ, Дијана Томиќ, Вана Урошевиќ, Симонида Филипова

Каталог (од архивата на Вилиќ Небојша): PDF mk

Фото документација (од архивата на Абаџиева Соња) ☟

 


слични содржини ☟☟☟☟