Select Page

Наместо на конкурс, претставникот за Венециското биенале ќе биде избран од Министерството за култура
Напис
Автор: Весна Ивановска
Изјава: Викторија Васева Димеска
Објавен во Дневник, Скопје
11.01.2001

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟