Select Page

Наместо два проекта – ниеден!

Напис

Автор: Ј(асна) Ф(ранговска)

Изјави: Зоран Петровски, Соња Абаџиева

Објавен во Mакедонија денес, Скопје

08.04.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟