Select Page

Музејот стана слободна територија
Напис

Автор: не е наведен; изјава: Александар Станковски

Објавен во дневниот печат, Cкопје

14.04.2006

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> линк до настанот

 

слични содржини ☟☟☟☟