Select Page

Музејот на современата уметност нема вина

Напис

Автор: С(офија) Ѓуровска
Изјави: Зоран Петровски, Сузана Милевска, Лилјана Неделковска

Објавен во Нова Mакедонија, Скопје

08.04.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟