Select Page

Момчило Аврамовски – минијатури
Самостојна изложба

Текст: Роберт Цветковски

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
17 мај 2012

 

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟