Select Page

„Молци” на Симовски го дезинсекцира просторот

Напис

Автор не е наведен; изјава: Бојан Симовски

Објавен во Време, Скопје

Јули 2007

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟