Select Page

Модернизмот во прегратките на идеологијата
Осврт (и реакција на текстот „За една потисната ексцентричност” од Викторија Васева Димеска)

Автор: Сузана Милевска

Објавен во Република, Скопје

09.10.1991

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟