Select Page

Мира Спировска
Самостојна изложба

Текст: Љубица Дамјановска, Борис Петковски, Јосип Шкунца

Уметничка галерија, Куманово
2 – 17 март 1979

 

Каталог: PDF mk

Покана: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟