Select Page

Мариела Мицевска

Самостојна изложба

Текст: Мирко Вујисиќ

Културно информативен центар, Скопје; Завод музеј – галерија, Битола; Дом на културата „Марко Цепенков“, Прилеп

2004

 

Каталог: PDF мк

(Од архивата на Пешева Нада)


слични содржини ☟☟☟☟