Select Page

Маргина бр. 37
Списание за ширење на децентралистичка култура

Главен и одговорен уредник: Г.Н.Ом

Графичко уредување: Небојша Гелевски
Издавач: Кома/Темплум

Датирано: март 1997 (редизајн 2012)

 

 

Содржина: Петар Млакар, Жижек, Бојана Кунст, Трејси Вар, Гордана Внук, Игор Прибац, Александар Бренер, Полити, Бирнбаум, Рон Aтеј, Франко Б., Кристин Стајлс, Кирчо Арсовски, Николас Сандерс, Бранислав Димитриевиќ, Дамиен Хирст, Чапман, Маркус Харви, Гери Хјум, Род Дикинсон, Галвин Турк, НСК…

Списание: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟