Select Page

Маргина бр. 35
Списание за ширење на децентралистичка култура

Главен и одговорен уредник: Г.Н.Ом

Графичко уредување: Небојша Гелевски
Издавач: Кома/Темплум

Јануари 1997 (редизајн 2011)

 

 

Содржина: Хилдегард Бренер, Уго Влаисавлевиќ, Давиде Граси, Вилем Флусер, Жан Ле Гак, Борис Буден, идеологија и уметност…

Списание: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟