Select Page

Македонските дела на Македонците!
Напис
Автор: Катерина Богоева
Изјави: Вангел Наумовски, Оливер Шамбевски

Објавен во Утрински весник, Скопје
02.03.2001

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟