Select Page

Магична шума

Осврт кон изложбата  „Чудна шума“ на Емилија Божиновска, Отворено графичко студио Скопје, ноември 2001

Автор: Нада Пешева

Објавен во Студентски збор, Скопје

19.12.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟