Select Page

Ликовна колонија Куманово – 96
Групна изложба

Уметничка галерија, Куманово
Декември 1996

 

 

Учесници: Атанасовски Гарски Тане, Балаќ Тања, Димков Тони, Јаневски Војко, Казанџиски Кирил, Кеков Вано, Коцалев Марин, Крстески Мирослав Миро, Манчевска Љубинка, Марковиќ Часлав, Милјаноски Доне, Рауниќ Сања, Спирковска Емилија, Стоилковска Анка, Филиповски Митко, Цветковиќ Љиљана

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟