Select Page

Ликовна колонија Куманово ’94
Групна изложба

Уметничка галерија, Куманово
Октомври 1994

 

 

Учесници: Атанасовски Гарски Тане, Атанасоски Атанас, Васиќ Ѓорѓе Ваѓо, Дамјановска Наумовска Ангелина, Ѓорѓиевски Лазо, Ивановски Менде Методија, Јакимовски Зоран, Кукуњавски Борис, Петровски Моцо Момчило, Поповски Јовица, Саздовска Лидија, Темкова Ана, Трајковски Новица, Хусковиќ Фехим

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟