Select Page

Ликовна изложба со примеси на политика
Напис
Автор: Гордана М. Блажевска; изјави: Коле Манев, Вениамин Хаџи Наумовски, Сергеј Андреевски, Зоран Јакимовски

Објавен во Утрински весник, Скопје
03.12.2001

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша) 

>>> Линк до изложбата

 

слични содржини ☟☟☟☟