Select Page

Критичарите си го бараат местото при презентацијата на Македонија
Напис
Автор: Катерина Богоева
Објавен во Утрински весник, Скопје
24.06.2006

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟