Select Page

Коњаникот Филип Втори сѐ уште одмара под општинските сенки
Напис
Автор: А.Б.; изјави: Владимир Талески, Зоран Коњановски, Валентин Груевски

Објавен во Утрински весник, Скопје
05.08.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Јанчевски Владимир)

 

слични содржини ☟☟☟☟