Select Page

Кој настан, дело, личност?
Традиционална новогодишна анкета на „Нова Македонија“
Изјави:  Вангел Наумовски, Максим Димановски, Душан Ристески, Киро Псалтиров, Петар Т. бошковски, Миодраг Друговац, Атанас Бојаровски, Луан Старова

Објавена во Нова Македонија, Скопје
27.01.1980

 

PDF mk

(Од архивата на Абаџиева Соња)


слични содржини ☟☟☟☟