Select Page

Кој и да е виновен, Македонија не оди на биенале!
Напис
Автор: Л.Сабит

Објавен во Вечер, Скопје
08.04.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)


слични содржини ☟☟☟☟