Select Page

Кочевски Димитар – Мичо
Самостојна изложба

Текст: Миле Ј. Милошевски, Владо Ѓорески

Уметничка галерија, Битола

Март 1985

 

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟