Select Page

Кокетирање со крстот

Осврт кон изложбата „Крајот на векот“ на Страхил Петровски

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

16.02.2000

 

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟