Select Page

Кожата не определува кои сме и од каде сме!
Напис

Автор: Силвана Жежовска; изјави: Елпида Хаџи Василева

 

Објавен во Life магазин, Скопје

Јуни 2011

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟