Select Page

Кичот навлегува во уметноста
Рецензија

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Дневник, Скопје
26.05.2003

 

Рецензија: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟