Select Page

Категорично против обидите за бугаризација на македонската култура

Јавно обраќање на Советот на асоцијациите од областа на културата до министерот Димитар Димитров

Објавено во Вечер, Скопје

17.09.1999

 

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟