Select Page

И понатаму – без конкуренција!
Интервју со Борис Петковски

Разговатрал: Александар Јанковиќ

Објавено во Форум, Скопје

02.11.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟