Select Page

Истовремено со државниот, МСУ нудел свој проект на Биеналето
Напис
Автор; Л.Г.Д.
Изјави: Петар Хаџи Бошков, Драган Бошнаковски

Објавен во Дневник, Скопје
06.04.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟