Select Page

Инферментал 10
Презентација на интернационалната програма од областа на видео – артот
Уредници и текстови: Хеико Даксл, Евгенија Димитриева

Галерија „Мијачки зографи“ , Скопје
12 – 15.04.1994

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟