Select Page

Интелектуалците и турбофолкерите ја трпат меѓусебната тортура
Интервју со Нада Прља
Разговарала: Ивана Тасев
Објавено во Теа модерна, Скопје
21.02.2007

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟