Select Page

Изложба на оригинални ликовни дела
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Мирјана Талеска, Александар Ружевиќ

Објавен во Вечер, Скопје
08.06.2015

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟