Select Page

Иван Оцепек Цицо
Ретроспективно – монографска изложба

Текст: Гоце Божурски

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово

11 – 25 мај 2006

 

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟