Select Page

Иван Оцепек – Милиќ
Самостојна изложба

Текст: Владимир Величковски

Уметничка галерија, Куманово

08.04 – 20.04.1970

 

 

 

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟