Select Page

Зошто Небојша, а не Климе?
Напис

Автор: Весна Дамчевска

Изјави: Мирослав Стојановиќ, Маја Стефановска, Виолета Симјановска, Јане Чаловски, Христина Иваноска, Билјана Тануровска

Објавен во Време, Скопје
18.06.2005

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟