Select Page

Зошто Мазев, Хаџи Бошков, Куноски… немаат свој музеј?
Напис
Автор: Весна Дамчевска; изјави: Соња Абаџиева, Никола Пијанманов

Објавен во Нова Македонија, Скопје
26.07.2017

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟