Select Page

За уметникот и искреноста

Интервју со Христина Иваноска

Разговарала: Маја Чанкуловска

Објавено во Студентски збор, Скопје

23.05.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟